LCD nadgradnja robotske kosilnice Povečaj

LCD nadgradnja robotske kosilnice

Nov izdelek

Kosilnica vsebuje drugačen zgornji pokrov kosilnice, ki vsebuje osvetljen LCD ekran s tipkami.

Več podatkov

150,00 € z DDV

Več podatkov

Doplačilo za robotsko kosilnico s funkcijo LCD ekrana.

Kosilnica vsebuje drugačen zgornji pokrov kosilnice, ki vsebuje osvetljen LCD ekran s tipkami.

RAZLIKE v primerjavi z osnovno izvedbo:

  • Kosilnica ima nekoliko spremenjeno zgornjo plastiko.
  • Nameščen je LCD ekran, ki ponuja nekatere dodatne možnosti: nastavitev časovnikov košnje, nastavitev področja košnje (kosilnica lahko omejevalno zanko zapusti na želenem mestu). Na izbiro je več jezikov (angleščina, nemščina, italijanščina,...), slovenščina ni na voljo.
  • POZOR: kljub temu, da kosilnica to omogoča, vam uporabo časovnikov iz varnostnih razlogov odsvetujemo. Ne pozabite, da je lahko kosilnica zelo nevarna, če se nenadzorovano zažene (ob napačnem času na napačnem mestu).

OPOMBA:

  • Ta nakup NE vključuje robotske kosilnice, ampak le njeno nadgradnjo. Doplačilo je možno le ob istočasnem naročilu nove robotske kosilnice iz naše ponudbe. Namesto kosilnice brez LCD boste tako prejeli kosilnico z LCD ekranom. Kasneje tega ni možno naročiti.

OPOZORILA:

  • Robotske kosilnice so med delovanjem pogosto neposredno več ur izpostavljene direktni sončni svetlobi. Ta z UV in IR žarki negativno vpliva na LCD ekran. Ob tem pa sonce in motorji segrevajo tudi notranjost kosilnice, ki se zaradi vodoodpornega ohišja zelo segreje. Zato se z izpostavljenostjo sončni svetlobi zmanjšuje kontrast LCD ekranov. Ta učinek je običajno le začasen (dokler se ekran ne ohladi), vendar pušča tudi dolgoročne posledice - (ob normalni uporabi je lahko ekran z leti vedno manj pregleden).
  • Kljub temu, da kosilnica z LCD ekranom to omogoča, vam uporabo časovnikov iz varnostnih razlogov odsvetujemo. Ne pozabite, da je lahko kosilnica zelo nevarna, če se nenadzorovano zažene (ob napačnem času na napačnem mestu).