SPLOŠNE INFORMACIJE O DOSTAVI IN OSEBNEM PREVZEMU
Podjetje Simatik d.o.o. posluje kot spletna trgovina. Zato nimamo lastnih prodajnih prostorov oz. trgovine, ampak poslujemo le preko Pošte Slovenije.
Na tak način lahko obdržimo nizke cene, saj artikel potuje iz našega lastnega skladišča direktno do naslovnika. Da pošiljanje ne bi preveč podražilo artiklov, ob nakupu prištejemo le pavšalno ceno poštnine, ki običajno znaša manj, kot je dejanski strošek.

Kljub temu, da se večina kupcev odloči za dostavo po pošti, pa ponujamo tri načine prevzema artiklov:

1. DOSTAVA PO POŠTI
Cena pošiljanja je pavšalna in znaša le 4 EUR, ne glede na vsoto in količino naročenega blaga. Ta cena je za večino artiklov precej nižja od realne cene pošiljanja. Stroškov priprave in pakiranja ne zaračunavamo.
Ob vsakem pošiljanju prištejemo le enkraten pavšalni znesek za prvi artikel - poštnina za vsak dodatni artikel je brezplačna.

2. REDNI OSEBNI PREVZEM V MARIBORU BREZ DODATNIH STROŠKOV
Kljub temu, da nimamo lastnih prodajnih prostorov, kupcem občasno omogočimo, da si lahko artikle ogledajo v našem skladišču. Če se odločite za osebni prevzem, vam priporočamo, da najprej zaključite neobvezujoče spletno naročilo in v postopku naročila označite ta način prevzema. Ob opisu artikla namreč vidite, ali je artikel na zalogi.
Istočasno so podatki iz vašega spletnega naročila osnova za izdelavo računa.

Prosimo za razumevanje, saj je ta varianta osebnega prevzema možna le občasno (običajno največ eno uro tedensko) - naša dejavnost je namreč spletna trgovina in na ta način boste artikle tudi najhitreje prejeli. Ker se ura naše prisotnosti v skladišču spreminja, vas lahko o tem obvestimo šele eno uro prej. Po izkušnjah je zato je ta način primeren za zelo malo kupcev - prav tako je pavšalni znesek poštnine običajno cenejši, kot strošek lastnega prevoza.
V poskusnem obdobju, ko smo čas osebnega prevzema objavljali vnaprej, se je za ta način namreč odločilo manj kot 1% kupcev. Zato terminov vnaprej več ne objavljamo, prav tako vam ga pred naročilom ne moremo sporočiti. O terminu prevzema vas bomo obvestili v najkrajšem času na tel.št. ali email, ki ju boste navedli ob naročilu.

Lokacija skladišča
Skladišče se nahaja v Mariboru, Regentova ulica 20 (vhod z zadnje strani objekta).

zemljevid
zemljevid

3. IZREDNI OSEBNI PREVZEM V MARIBORU
V izrednih primerih je možen osebni prevzem izven napisanega termina, vendar v tem primeru ne velja spletna cena, ampak je prištetih 10 EUR (+20% DDV) manipulativnih stroškov.
Če se odločite za osebni prevzem, vam priporočamo, da najprej zaključite spletno naročilo, saj je osnova za izdelavo računa. Nato nas pokličite na telefonsko številko, ki je zapisana v kontaktih.