Splošne informacije o dobavljivosti artiklov

Večina artiklov se nahaja v našem skladišču in so takoj pripravljeni za prodajo. Te artikle je možno takoj naročiti. Če katerega artikla ni na zalogi, so dopisani podatki o njegovi dobavljivosti.
pride kmalu Artikel je že v postopku dobave, vendar točen datum dobavljivosti še ni znan (lahko nas kontaktirate in sporočili vam bomo predviden datum). Ker se občasno zgodi, da št.naročil preseže št.dobavljenih artiklov, ta status objavimo vnaprej, naročila pa kasneje obdelamo v tem vrstnem redu:
  1. dostavljeni bodo kupcem, ki so plačali po predračunu,
  2. o dobavljivosti bodo obveščeni kupci, ki so naročili in izbrali plačilo
      po povzetju (prioritetno glede na datum naročila),
  3. če bo št.dobavljenih večje kot št.naročil, bomo spremenili status
      v spletni trgovini v ‘na zalogi’.
Pred dobavljivostjo je možna tudi sprememba cene, tega podatka pa vnaprej ne moremo posredovati. S plačilom po predračunu si kupec istočasno zagotovi ceno, ki je takrat v spletni trgovini. V primeru naročila brez predhodnega plačila (‘po povzetju’ ali še neplačan predračun ‘po predračunu’), si pridržujemo pravico do spremembe cene (čeprav jo za aktivne predračune spremenimo le izjemoma).
po narocilu Artikla ne držimo na zalogi, ampak ga dobavimo le v primeru predhodnega plačila po predračunu. Glede dodatnih informacij in časa dobave vas prosimo, da nas kontaktirate.
ni na zalogi Artiklov je zmanjkalo in trenutno žal nimamo podatka o dobavljivosti. Prosimo vas, da nas kontaktirate.

 

Rok dostave naročenega blaga

Artikle, ki so na zalogi, bomo poslali v 0 - 5 delovnih dneh (glejte spodnjo statistiko - 95% pošiljk pošljemo v roku 24ur).
Zaradi najboljše statistike dostave in števila poslovalnic, pošiljke pošiljamo po Pošti Slovenije. Naslednji delovni dan (po našem pošiljanju) je tako dostavljenih cca. 99% pošiljk. V primeru, da vas ob dostavi ni doma, vas bo pričakalo njihovo obvestilo - pošiljka pa vas bo čakala na Pošti.
Ob pošiljanju vas bomo o tem obvestili na email - če pošiljke ne boste prejeli v nekaj dneh vas prosimo, da povprašate na vaši Pošti oz. nas o tem obvestite (obstaja namreč možnost, da se kdaj obvestilo Pošte o dostavi 'izgubi').

95% pošiljk je poslanih isti delovni dan oz. naslednji delovni dan, če so bile pošiljke tistega dne poslane pred prejemom naročila. V primeru, da izberete plačilo po predračunu, je upoštevana ura, ko plačilo prejmemo.
99% pošiljk je poslanih najkasneje tretji delovni dan.

 

Strošek dostave

Cena pošiljanja znaša le 4 EUR in jo plačate le za en artikel. Poštnina za vsak dodatni artikel je brezplačna. Vse cene vsebujejo 22% DDV.

Dostava artiklov po pošti in osebni prevzem

Podjetje Simatik d.o.o. posluje kot spletna trgovina. Zato nimamo lastnih prodajnih prostorov, ampak poslujemo le preko Pošte Slovenije. Na tak način lahko obdržimo nizke cene, saj artikel potuje iz skladišča direktno do naslovnika.

Kljub temu, da to običajno ni potrebno (prodajamo le nove artikle, njihovi opisi v spletni trgovini in povezanih spletnih straneh so zelo podrobni; prav tako po pošti zraven artikla prejmete račun, garancijski list in podrobna navodila v slovenskem jeziku, ...), za kupce, ki bi želeli artikel pred nakupom videti občasno ponudimo tudi to možnost.
 

Za več informacij glede dostave in osebnega prevzema kliknite tukaj.