Avtoalarmi 7 izdelkov.

Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov
 • Nadgradnja za vozila z obstoječim daljinskim centralnim zaklepanjem. Za upravljanje še naprej uporabljate originalne daljinske upravljalce vašega vozila. Nadgradnja za vozila z obstoječim daljinskim centralnim zaklepanjem. Za upravljanje še naprej uporabljate originalne daljinske upravljalce vašega vozila.

  59,00 €
  Na zalogi
 • Alarm vsako spremembo stanja(vklop, izklop, kateri senzor se je sprožil...) sporoči na ekranu daljinskega upravljalca. Alarm vsako spremembo stanja(vklop, izklop, kateri senzor se je sprožil...) sporoči na ekranu daljinskega upravljalca.

  59,99 € 95,00 €
  Na zalogi
 • Glavna zna?ilnost tega alarma so zložljivi ključ?i, ki se ob pritisku gumba odprejo iz daljinca. Glavna zna?ilnost tega alarma so zložljivi ključ?i, ki se ob pritisku gumba odprejo iz daljinca.

  60,00 €
  Na zalogi
 • Idealna rešitev za tiste, ki želijo obdržati originalen ključ, alarm pa krmiliti z obeskom. Idealna rešitev za tiste, ki želijo obdržati originalen ključ, alarm pa krmiliti z obeskom.

  63,00 €
  Na zalogi
 • Vmesnik zelo poenostavi vgradnjo alarmne naprave v vozila, ki imajo vgrajeno digitalno CAN-Bus vodilo. Vmesnik zelo poenostavi vgradnjo alarmne naprave v vozila, ki imajo vgrajeno digitalno CAN-Bus vodilo.

  80,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Komplet vsebuje CAN-Bus vmesnik in alarmno napravo. PRIHRANEK 40-44 EUR Komplet vsebuje CAN-Bus vmesnik in alarmno napravo. PRIHRANEK 40-44 EUR

  99,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Sledilnik za vgradnjo v osebna vozila in motorna kolesa omogoča najvišjo stopnjo varovanja vozila. Model z ločenima GSM in GPS antenama. Sledilnik za vgradnjo v osebna vozila in motorna kolesa omogoča najvišjo stopnjo varovanja vozila. Model z ločenima GSM in GPS antenama.

  149,99 € 192,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov