Avtoalarmi

Avtoalarmi 8 izdelkov.

Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov
 • Nadgradnja za vozila z obstoječim daljinskim centralnim zaklepanjem. Za upravljanje še naprej uporabljate originalne daljinske upravljalce vašega vozila. Nadgradnja za vozila z obstoječim daljinskim centralnim zaklepanjem. Za upravljanje še naprej uporabljate originalne daljinske upravljalce vašega vozila.

  59,00 €
  Na zalogi
 • Alarm vsako spremembo stanja(vklop, izklop, kateri senzor se je sprožil...) sporoči na ekranu daljinskega upravljalca. Alarm vsako spremembo stanja(vklop, izklop, kateri senzor se je sprožil...) sporoči na ekranu daljinskega upravljalca.

  59,99 € 95,00 €
  Na zalogi
 • Glavna zna?ilnost tega alarma so zložljivi ključ?i, ki se ob pritisku gumba odprejo iz daljinca. Glavna zna?ilnost tega alarma so zložljivi ključ?i, ki se ob pritisku gumba odprejo iz daljinca.

  60,00 €
  Na zalogi
 • Idealna rešitev za tiste, ki želijo obdržati originalen ključ, alarm pa krmiliti z obeskom. Idealna rešitev za tiste, ki želijo obdržati originalen ključ, alarm pa krmiliti z obeskom.

  63,00 €
  Na zalogi
 • Vmesnik zelo poenostavi vgradnjo alarmne naprave v vozila, ki imajo vgrajeno digitalno CAN-Bus vodilo. Vmesnik zelo poenostavi vgradnjo alarmne naprave v vozila, ki imajo vgrajeno digitalno CAN-Bus vodilo.

  80,00 €
  Na zalogi
 • Komplet vsebuje CAN-Bus vmesnik in alarmno napravo. PRIHRANEK 40-44 EUR Komplet vsebuje CAN-Bus vmesnik in alarmno napravo. PRIHRANEK 40-44 EUR

  99,00 €
  Na zalogi
 • Ob vseh ostalih funkcijah ga odlikuje še izredno dolg domet (do 5.000m), daljinske upravljalce napolnite kar v vozilu, opozarja tudi vibracijsko... Ob vseh ostalih funkcijah ga odlikuje še izredno dolg domet (do 5.000m), daljinske upravljalce napolnite kar v vozilu, opozarja tudi vibracijsko...

  120,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Sledilnik za vgradnjo v osebna vozila in motorna kolesa omogoča najvišjo stopnjo varovanja vozila. Model z ločenima GSM in GPS antenama. Sledilnik za vgradnjo v osebna vozila in motorna kolesa omogoča najvišjo stopnjo varovanja vozila. Model z ločenima GSM in GPS antenama.

  149,99 € 192,00 €
  Na zalogi
Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov