Akcije

Oprema za dom in podjetja 50 izdelkov.

na stran
Prikazujem 37 - 48 od 50 izdelkov
 • Olajšajte si gledanje filmov, spletne TV, brskanje po internetu, prezentacije, ... tipkovnica je osvetljena in majhnih dimenzij. Olajšajte si gledanje filmov, spletne TV, brskanje po internetu, prezentacije, ... tipkovnica je osvetljena in majhnih dimenzij.

  9,99 € 29,99 €
  Na zalogi
 • Disk odklenete/zaklenete tako, da preko povlečete priložen RFID obesek Zaklep ne prekine le delovanja diska. Podatki so kodirani in na ta način niso vidni niti v primeru, če kdo disk prestavi v drugo ohišje! Disk odklenete/zaklenete tako, da preko povlečete priložen RFID obesek Zaklep ne prekine le delovanja diska. Podatki so kodirani in na ta način niso vidni niti v primeru, če kdo disk prestavi v drugo ohišje!

  14,99 € 29,99 €
  Na zalogi
 • Ob oddaljitvi za več kot cca. 25m se oglasi zvočni signal. Oddajnik in sprejemnik sta v obliki obeskov. Ob oddaljitvi za več kot cca. 25m se oglasi zvočni signal. Oddajnik in sprejemnik sta v obliki obeskov.

  19,99 € 26,84 €
  Na zalogi
 • Računalniški daljinski upravljalniki se ne morejo primerjati s to napravo, ki ima tudi touchpad - olajšajte si gledanje filmov, spletne TV, brskanje po internetu, prezentacije, ... tipkovnica je osvetljena in majhnih dimenzij. Računalniški daljinski upravljalniki se ne morejo primerjati s to napravo, ki ima tudi touchpad - olajšajte si gledanje filmov, spletne TV, brskanje po internetu, prezentacije, ... tipkovnica je osvetljena in majhnih dimenzij.

  19,99 € 49,99 €
  Na zalogi
 • Pametni magnet za hladilnik z vgrajenim mikrofonom, kamero in LCD ekranom bo nadomestil lističe s sporočili. Pametni magnet za hladilnik z vgrajenim mikrofonom, kamero in LCD ekranom bo nadomestil lističe s sporočili.

  29,99 € 49,99 €
  Na zalogi
 • Novejši TV sprejemniki imajo vgrajen tudi digitalni pretvornik. Ampak, kateri TV pa ima digitalni videorekorder, multimedijski predvajalnik, funkcijo časovnega preskoka, ... Zaradi majhnih dimenzij in direktne priključitve na zadnji strani televizorja Novejši TV sprejemniki imajo vgrajen tudi digitalni pretvornik. Ampak, kateri TV pa ima digitalni videorekorder, multimedijski predvajalnik, funkcijo časovnega preskoka, ... Zaradi majhnih dimenzij in direktne priključitve na zadnji strani televizorja

  30,00 € 54,00 €
  Na zalogi
 • Obesek ključev se bo oglasil ob pritisku tipke na daljincu. Priloženih je 5 obeskov, ki jih lahko uporabite na več ključih, pa tudi za GSM, iPod, torbico, denarnico... Obesek ključev se bo oglasil ob pritisku tipke na daljincu. Priloženih je 5 obeskov, ki jih lahko uporabite na več ključih, pa tudi za GSM, iPod, torbico, denarnico...

  34,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Komplet vsebuje: - 5m LED traku (60 LED/meter) - BARVNI, VODOODPOREN, - daljinski upravljalec, - 230V napajalnik. Komplet vsebuje: - 5m LED traku (60 LED/meter) - BARVNI, VODOODPOREN, - daljinski upravljalec, - 230V napajalnik.

  34,99 €
  Na zalogi
 • 36,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Hišni alarm z brezžično ali žično povezavo senzorjev s centralo, dvema daljincema in javljanjem na telefon. V ceno sta vključena tudi dva brezžična senzorja. Hišni alarm z brezžično ali žično povezavo senzorjev s centralo, dvema daljincema in javljanjem na telefon. V ceno sta vključena tudi dva brezžična senzorja.

  79,94 € 89,94 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • GSM Hišni alarm z brezžično ali žično povezavo senzorjev s centralo, dvema daljincema in javljanjem na telefon iz GSM omrežja s klicem ali SMS sporočilom. V ceno sta vključena tudi dva brezžična senzorja. GSM Hišni alarm z brezžično ali žično povezavo senzorjev s centralo, dvema daljincema in javljanjem na telefon iz GSM omrežja s klicem ali SMS sporočilom. V ceno sta vključena tudi dva brezžična senzorja.

  99,90 €
  Na zalogi
Prikazujem 37 - 48 od 50 izdelkov